Anne-Paul

Mijn verhaal begint op 17 maart en voor de rekenaars in 1970. Voor m’n twaalfde ben ik vijf keer verhuisd. Ik veranderde vaak van plek en was altijd-op-weg. Dat heeft me nieuwsgierig gemaakt naar nieuwe mensen en plekken. Ook mijn professionele loopbaan bracht me op vele, nieuwe plekken. Na mijn studie Communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht vertrok ik naar marketing-, branding- en communicatieposities. Vrij snel werd ik ondernemer.

Anne-Paul Houwen

Van projecten naar mensen

Zo’n 20 jaar geleden besloot ik mensen in plaats van projecten naar nieuwe plekken te begeleiden. Mijn wereld werd die van film, televisie en theater. Als agent/manager van acteurs en presentatoren (m/v)  begeleidde ik ze zowel zakelijk als persoonlijk. Ik merkte dat ik in die persoonlijke begeleiding nog beter door kan geven wat ik te bieden heb: mensen in gesprek doortastend, creatief en energiek begeleiden naar nieuwe inzichten.

Systemisch werken, TA en NLP

Gefascineerd door talent en ontwikkeling ben ik mij gaan verdiepen in o.a. scriptontwikkeling van mensen, het systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen) en psycho-therapeutische technieken bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Inmiddels hebben zich ook mensen gemeld vanuit hele andere hoeken. Ondernemers, young professionals, stellen, iedereen die stappen wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Vaak gaat het over leiderschap, communicatie of relaties. Altijd is men nieuwsgierig naar de verandering in zichzelf.

Levensverhaal

Iemands levensverhaal / fabula vita is mijn vertrekpunt in de begeleiding. Waar kom je vandaan? Hoe ziet jouw systeem van herkomst (je familie) eruit? Welke besluiten heb je vroeger bewust of onbewust genomen? Zijn die nu nog van toepassing? Waarom doe je de dingen die je doet?

Ik onderzoek graag met jou jouw levensverhaal om tot bovenstaande inzichten te komen.