Enkele ervaringen

Ik stond op een kruispunt wat te doen met mijn werkzame leven. Tijdens corona ging mijn duurzame bedrijf failliet. Ik was even mijn kompas kwijt. Anne-Paul raadde mij aan de ‘Levenspad ‘ sessie te doen. Hij nam mij stap voor stap mee naar mijn diepste drijfveren. Ik kreeg inzicht in wat ik het liefst wilde doen waardoor ik echt gelukkig wordt. Ik herwon het vertrouwen in mijn gevoel en vond kort daarna de baan die ik wilde. Dank Anne-Paul, het was de juiste keuze op het juiste moment. Ik kan weer verder.

Marja

“Anne-Paul heeft me laten zien wat luisteren betekent, hij begrijpt wat belangrijk is in leven en welzijn. Hij bezit een werkelijke en zuivere empathie, stelt de juiste vragen en nog belangrijker hij kon mij meenemen naar de juiste oplossingen. Met de inmiddels iconische woorden in mijn carrière… “moet ik dit nu doen.” Tijdens dat gesprek is mijn diepe respect voor deze man en zijn kunnen en kennis geboren. Dit kantelpunt in mijn leven heeft mij door zijn rotsvaste vertrouwen, wijsheid en ondersteuning tot op de dag van vandaag gebracht tot waar ik nu ben en ik kan niet anders zeggen dat ik dit aan ieder gun aan wie daar nu staat.”

Martine

In mijn geval is het superfijn dat Anne-Paul het acteursvak zo goed kent. Dat maakt dat je meteen de diepte in kunt gaan (en niet eerst hoeft uit te leggen hoe complex dit vak soms kan zijn!). En voor mij heel belangrijk: Anne-Paul heeft niet zo’n ‘psychologen-toontje.. Hij praat op een hele prettige en gelijkwaardige toon met je. Daardoor voel ik me altijd op mijn gemak en kunnen we ook lachen samen. Dat geeft lucht en haalt de zwaarte er op een prettige manier vanaf. Ik kijk altijd uit naar ons volgende gesprek!

F.

Anne begeleidt je op zeer bemoedigende, eerlijke wijze en helpt het concreet maken van jouw eigen pad. Hij raakt de kern. Dit doet hij met een scherp luisterend oor, authenticiteit, kunde, expertise en transparantie. Verbonden met een extensief netwerk en een bak aan ervaring zowel professioneel als op het gebied van ‘mens zijn,’ weet hij te spiegelen, de juiste vragen te stellen, te handelen en te steunen waar nodig. Als je echt stappen wil zetten, Anne-Paul truly has your back.

Kilke